Artritele virale. Artrita virală: cauze, simptome, tratament

artritele virale

Artrita virala Luni, Dezvoltarea artritei virale tine de factori virali ce presupun localizarea virusului la nivel de tesut si modificarile pe care le induce acesta precum si de factori care tin de pacient, cum ar fi varsta, sexul, incarcatura genetica cat si starea sistemului imunitar.

unguentul articulațiilor tendoanelor facet articulații spinale cum se tratează

Simptome artrita virala Principalul simptom al artritei virale este eritemul sau inrosirea pielii care dispare la presiune dar si afectarea articulatiilor mici, in mod simetric, precum si durerea articulara. Artrita virala nu se dezvolta la o anumita categorie de varsta. Tipuri de artrita virala : artrita determinata de virusul hepatic B care este frecvent intalnita la adulti, cu transmitere sexuala si prin contact cu sange infectat artritele virale artrita cu parvovirus 19 pe care o intalnim la copii si care se transmite prin secretii nazale ; artrita virala care este determinata de virusul hepatic A si se transmite pe cale fecal-orala; artrita virala cu virus hepatic C care afecteaza mainile, umerii, genunchii si soldurile si se transmite prin contactul cu sange artritele virale artrita virala din rubeola ce se transmite prin intermediul artritele virale nazofaringiene si evolueaza cu simptome gripale; artrita virala cu alfavirusuri asociata cu febra si artritele virale ce artritele virale articulatiile mici.

durere în articulația șoldului stâng atunci când stai clic fără durere în articulația șoldului

Cauze artrita virala Cauzele artritelor virale pot fi: staphylococcus aureus, streptococcus piogenes, ecoli, salmonella typhi, etc. Aceste bacterii pot patrunde in articulatie pe cale directa in urma unui traumatism local cu rani profunde.

Factorii de risc sunt multipli: bolile cronice severe, cancerul, injectiile intravenoase la consumatorii de droguri, corticoizii. Tratament artrita virala In tratarea acestei infectii este necesara consultarea unui medic specialist.

Tratamentul artritei virale isi propune combaterea durerii articulare prin administrarea de analgezice, antiinflamatorii nesteroidiene sau aspirarea de fluid articular.

locul de tratament al articulațiilor umărului psihologia bolii articulare

Utilpostări